ErrePlus v praxi

Sme radi, že Vám môžeme ponúknuť sedlá značky ErrePlus! 

Značka ErrePlus reprezentuje inováciu a najnovšiu technológiu. Do procesu vývoja sú zapojení aj špičkoví jazdci, ktorí podporujú skúsených vyvojárov spoločnosti tak, aby vedeli načúvať koňom i jazdcom a transformovať tento dialóg do absolútne inovatívnych sediel, ktoré vďaka svojej konštrukcii (napr. kostra s voľným plecom) umožnia koňom neobmedzený pohyb.

Ďakujeme jazdcom, ktorí si u nás zakúpili sedlá značky Erre Plus, že sa s nami delia o svoje skúsenosti.     

 Nikola Sukdoláková

ErrePlus v praxi

O sedle ErrePlus som toho veľa nevedela, kým som nebola nútená hľadať nové sedlo pre moju kobylu. Silvia Turan mi vtedy na skúšku ponúkla sedlo ErrePlus. Odvtedy naň nedám dopustiť. S kobylou sa mi oveľa lepšie pracuje, ochotnejšie sa ohýba, má priestornejší, pružnejší pohyb, jednoduchšie sa rozcvála do správneho tempa. Pri skokoch jej sedlo umožňuje lepší pohyb a mňa zase dobre podrží. Zo svojej skúsenosti môžem povedať, že sedlo ponúka výborný komfort ako koňovi - tým že mu netlačí na lopatky a tiež jazdcovi pre svoju kontaktnosť a mäkkosť.

A aj ja sama som si to skúsila.

ErrePlus v praxi

Ja som mala problém, že som už ani nevedela aké sedlo dať na Avignona. Každe sedlo mu spôsobovalo tlak do trícepsu, čo viedlo k tomu, že skracoval pohyb a často sme mali stuhnutý boľavý krk, čo sa časom vždy prenieslo aj na chrbat. Fyzioterapeut bol na dennom poriadku a bez neho sme nevedeli fungovať. Po dlhšom zvažovaní som vyskúšala drezúrne sedlo ErrePlus a krásne sme videli, ako sa kôň zmenil. Každý deň sa nám zlepšovala uvoľnenosť a ochota spolupracovať. Aj mne sedlo pomohlo, keďže Avignon má velmi vznosný pohyb tak pracovny klus bolo ťažké usedieť. Sedlo ErrePlus mi vďaka hlbokému sedu pomohlo sedieť lepšie. Teraz si Avignon našiel novú paničku, u ktorej sa má asi najlepšie na svete a sedlo samozrejme putovalo s ním, keďže som si už ani nevedela predstaviť iné sedlo na jeho chrbte.