Poradenstvo pri kúpe sedla

Profesionálne poradenstvo pri kúpe sedla

U nás sa všetko točí okolo sediel, pretože sedlo je jedným z najdôležitejších komunikačných nástrojov medzi jazdcom a koňom.

Sedlo musí byť pohodlné pre Vášho koňa. Musí sa pod ním cítiť komfortne, uvoľnene, pretože práve vďaka tomu sa bude Vám príjemne jazdiť a ľahšie s Vašim konským partnerom komunikovať.

Rovnako to platí aj pre Vás. Ak sa v sedle necítite komfortne, jazdenie si neužijete a aj komunikácia s koňom nie je taká presná a cielená, ako by ste potrebovali.

Sedlo je základom pre uvoľnený a dlhodobo zdravý chrbát Vášho koňa a pre Váš komfort a dobrý sed. Vďaka tomu je jazda príjemná  pre oboch a komunikácia s koňom oveľa jednoduchšia.

 

V rámci poradenstva:

- Na sklade máme sedlá rôznych značiek a kompletnú výbavu pre Vás a Vášho koňa.

- Poradíme pri výbere sedla, ktoré sedí Vám a zároveň Vášmu koňovi.

- Prídeme priamo k Vám do stajne na vyskúšanie, prípadne zmeranie a napasovanie sediel.

- Záručný aj pozáručný servis nami predávaných značiek sediel.

- Ponúkame pozáručný servis aj na ostatné značky sediel.

- Úpravy robí vyškolený majster sedlár a preto vieme upravovať aj sedlá iných značiek v záruke bez toho, aby záruka prepadla.

- V ponuke sú sedlá značiek Erreplus, Prestige, Wintec, Maxflex , Kieffer, Passier, Jorge Canaves, Lizardo.

Od roku 2004 vlastním obchod s jazdeckými potrebami LEOMAX a radím pri kúpe sediel, pri čom sa špecializujem aj na ich meranie a pasovanie. Vďaka nepretržitému vzdelávaniu sa u našich výrobcov sediel a partnerovi  v Rakúsku a po širokých praktických skúsenostiach, Vám môžem poskytnúť poradenstvo, ktoré je overené v praxi.

Sedlá sú upravované v rakúskej dielni majstrom Gunterom Keglovitsom, s vyše 30 ročnou praxou.

Silvia Turan

Leomax

Poradenstvo pri kúpe sedla